Fegyelem és kegyelem a menedzsmentben, a vezetésben, a pénzügyekben

Menedzsment konferencia a PTF-en.

Előadók

Lepés Imre

Jelenleg az ország piacvezető kommunikációs tanácsadó cégének beszerzési vezetője, ahol folyamat és minőségmenedzser pozíciót is betölt. Több mint 8 évig projekttervezés és projektirányítás területeken dolgozott, Európai Uniós támogatással megvalósuló fejlesztésekben. Projektmenedzseri szakmai kompetenciája a fejlesztésekkel kapcsolatos közbeszerzések koordinálására is kiterjedt. Az elmúlt évtizedekben 2 év építési beruházási, 2 év személyzeti-, humánerőforrás irányítási valamint 12 év önkormányzati-, közigazgatási területeken szerzett speciális gyakorlati tapasztalatokat.
A Szegedi Tudományegyetemen Bölcsészként, a Pünkösdi Teológiai Főiskolán Teológus-Lelkészként, a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán Projekttervezőként illetve Közbeszerzési referensként végzett. Nős, 3 gyermek édesapja.

Seidel Alex

Gazdasági informatikus. Stuttgart-ban nőtt fel, jelenleg családjával  Kiskőrösön él. 2010-ben a Columbia International University (USA) egyetemen szerzett MA  diplomát International Theological Education szakon. Jelenleg a PhD programban folytat tanulmányokat ugyanitt, Educational Leadership területen. Oktatási szakértőként dolgozik az ERSTE Bank Csoport bécsi központjában. Egy 18 fős csapatot irányítva közel 500 banki informatikus munkatárs szakmai fejlesztéséért vállal felelősséget. Emellett előadásokat tart Európa számos országában, ahol keresztény hitéről is vallomást tesz.

Horgos Lénárd

Kiemelt szakértői területei a kockázati tőkebevonás, scale-upok növekedésének finanszírozása és cégeladás, -felvásárlás (M&A tranzakciók). A tranzakciókon túl több, mint 10 év tapasztalata van növekedési stratégiák és üzleti tervek kialakításában és megvalósításában. szakértői cikkei számos üzleti médiumban jelentek meg, rendszeres előadó a BME, CEU, Corvinus vállalatfinanszírozási, stratégiával foglalkozó előadásain, mentor és tréner különböző regionális VC/PE programokban. a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen végzett közgazdászként, majd az MIT-n, Wharton BS-on stratégia, finanszírozás, marketing területeken szerzett okleveleket. A Magyar Kockázati- és Magántőke Egyesület Elnökségi tagja (HVCA)

Koleszár Sándor

1986-tól 2002-ig a Hollóházi Porcelán gyárban dolgozott, kezdetben technológusként, majd fejlesztési osztályvezetőként. Közben érdekképviseleti munkát is ellátott az üzemi tanácsban és szakszervezeti titkárként.

2002-től három cikluson át Hollóháza polgármestereként dolgozott.

1997-től családi vállalkozást vezet, mely több profilváltáson esett át a két évtized alatt, jelenleg fő tevékenységként napelemek szerelésével foglalkoznak.

2012-től egy szlovákiai székhelyű kft-t is alapított a feleségével.

Az elmúlt húsz évben nem csak új szakmákat tanult, hanem teológiai tanulmányokat is folytatott. Meggyőződése, hogy tanulmányainak és tevékenységének sokfélesége pozitív irányban formálta, alakította hitéletét, munkastílusát.

I. ELŐADÁS: Lepés Imre

Fegyelem és kegyelem a menedzsment munkavállalói oldalán (A jó sáfárság alapjai)
10:10-11:10

II. ELŐADÁS: Horgos Lénárd

Fegyelem és kegyelem a projektek megvalósításában (Rövidtávú siker vagy hosszútávú áldás?)
11:30-12:30

III. ELŐADÁS: Seidel Alex

Fegyelem és kegyelem a vezetésben (Mit tanulhatunk egymástól? Egy egyedülálló új projekt bemutatása)
13:00-14:00

EBÉDSZÜNET

A résztvevők az ebédre a PTF vendégei.

IV. ELŐADÁS: Koleszár Sándor

Fegyelem és kegyelem a változó és sokszínű körülményekben
14:00-15:00
Helyszín:

PTF nagyelőadó

Kőbánya-Kispesttől mindössze 5 percre, a Ferihegyi gyorsforgalmi út mellett. Ingyenes, zárt parkolóval.

Jelentkezz most kedvezménnyel!

Konferencia időpontja

2018. április 27.
10-15 óra

Részvételi díj

Ingyenes

Étkezés

Részvétel az előadásokon

Frissítők, kávé

Kapcsolatépítés a szünetekben és a program előtt/után

Jelentkezz most, mert a helyek gyorsan fogynak!
Kérdésed van?

Írj a ptf@ptf.hu címre, vagy hívj minket munkaidőben a 06-70-631-5827 számon.